Wat wij doen

”Werken doe je met je hoofd en met je handen” Dat is het succesmotto van Harmsen Vakschilders en Thuisin Harmsen. Al sinds Bennie en Els Harmsen in 1978 startten met de onderneming zijn vakmanschap, teamgeest en kwaliteit de belangrijkste ingrediënten binnen het familiebedrijf.
Nu ook de twee zonen in het bedrijf werkzaam zijn is dit concept ook voor u een verzekerd begrip.

” We gaan voor al onze klanten alleen voor de beste kwaliteit en alles conform afspraak, iedere keer weer!”

Uw waardevolle eigendom vakkundig verfraaien en voor vele jaren beschermen, dat zijn immers de belangrijkste eisen die u aan een schildersbedrijf mag stellen.
Bij ons heeft u dat in een hand. Onze specialisten leveren u het volledige plan, zowel exterieur als interieur.
Van advies tot en met uitvoering van het ontwerp tot en met de oplevering. Kom eens kijken naar de enorme keuze die Harmsen Vakschilders u kan bieden in de schitterende Thuisin showroom aan de Zelhemseweg in Hengelo Gld.

Schilderwerken

Ga verder

Glaswerk

Ga verder

Behangwerk

Ga verder

Spuitwerk

Ga verder

Stoffering & Raamdecoratie

Ga verder

Project- begeleiding

Ga verder

Vraag nu online een offerte aan!

Klanten over ons

Wat onze klanten u graag vertellen.

Harmsen Vakschilders heeft voor ons woonhuis een meerjarenplan gemaakt. Dit bespaard ons behoorlijk in de kosten, doordat het op bepaalde tijden goed onderhouden wordt door vakmensen. Je merkt amper dat de schilders er zijn en toch staat ons woonhuis voor een geringe prijs er ieder jaar weer stralend bij. Wat ons betreft houden we dit nog jaren vol!

Particulier Zelhem

Goede (prijs) afspraken vooraf en een super kleuradvies heeft ons laten kennis maken met Harmsen Vakschilders. Het bedrijf zit professioneel in elkaar en werkt volgens heldere richtlijnen. Voor ons is het een bedrijf met een prima prijs/kwaliteit verhouding en nodigen ze dan ook graag over een paar jaar weer uit!

Particulier Vorden

Mede door de persoonlijke aanpak en advisering zijn wij erg tevreden over Harmsen Vakschilders.Zij voeren jaarlijks voor ons werkzaamheden uit en werken volgens ons LTOP. We hebben in Harmsen Vakschilders een partij gevondenwaar we niet naar om hoeven te kijken en waar we van op aan kunnen. Afspraak is afspraak en kwaliteit is hier ook echt kwaliteit!

Verzorgingstehuis in regio Achterhoek

Harmsen Vakschilders is een professioneel bedrijf met vakmensen die weten waar ze over praten. Het systematisch in stand houden van het vastgoed is voor ons een must en kan dit ook zonder enige twijfel neerleggen bij Harmsen Vakschilders. De prijs is correct, de service is uitmuntend en de kwaliteit is nog nooit een twijfelpunt geweest! Ga zo door! 

Vastgoed beheerder regio Achterhoek

Portfolio

Een greep uit onze projecten.

DSC_5172
DSC_5566
Moodboard
Luiken
Verbods bord
DSC_5545
DSC_5642
zorg 2
DSC_5372

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & aanbiedingen.

Uw e-mailadres

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Facebook