Schilderwerken

Woonhuis en bedrijfspand

Wij ontzorgen u in het onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand’’ Bij Harmsen Vakschilders krijgt u een goed onderbouwd advies voor uw woonhuis of bedrijfspand. Samen met u wordt er gekeken naar de beste oplossing. Een meerjarenplan en daarmee spreiding van de kosten wordt veel toegepast in de onderhoudssector. Alle bevindingen worden zorgvuldig in kaart gebracht en vertaald naar een offerte voor verantwoord onderhoud. Helder, duidelijk en betrouwbaar.

(Historisch) Vastgoed onderhoud

Harmsen Vakschilders weet dat het vakmanschap van de schilder pas echt tot zijn recht komt bij onderhoudsschilderwerk. Historische en monumentale panden vragen om professionele aandacht en uitvoering door goed opgeleide vakmensen. Een gedegen meerjarenplanning is de basis van goed onderhoud

Zorg vastgoed

Er zijn veel ontwikkelingen binnen de zorg en het bijbehorende vastgoed. Het is daarom van belang om het vastgoed goed in kaart te brengen om zo verrassingen te voorkomen. Jaarlijks een budget vaststellen voor het binnen en buiten onderhoud het zo genaamde LTOP (lange termijn onderhoud plan) is hierbij een veel gebruikt instrument. Harmsen Vakschilders organiseert en beheert het!

Schilderen +

Buiten de traditionele schilder werkzaamheden om, verzorgt Harmsen Vakschilders ook diverse andere werkzaamheden. Kijk hiervoor ook bij onze referenties onder de kop: Schilderen + U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden: – Houtrotsanering door een eigen onderhoudsman – Bouwkundige reparaties als vervangen van kozijnen, reparatie van zinkwerk, het reinigen of vervangen van dakgoten en voegen – Het leveren en plaatsen van complete fotowanden en fotobehang in diverse soorten en maten – Glas op maat (enkel glas klaar terwijl u wacht) – Diverse verguld werkzaamheden

Vraag nu online een offerte aan!

Klanten over ons

Wat onze klanten u graag vertellen.

Harmsen Vakschilders heeft voor ons woonhuis een meerjarenplan gemaakt. Dit bespaard ons behoorlijk in de kosten, doordat het op bepaalde tijden goed onderhouden wordt door vakmensen. Je merkt amper dat de schilders er zijn en toch staat ons woonhuis voor een geringe prijs er ieder jaar weer stralend bij. Wat ons betreft houden we dit nog jaren vol!

Particulier Zelhem

Goede (prijs) afspraken vooraf en een super kleuradvies heeft ons laten kennis maken met Harmsen Vakschilders. Het bedrijf zit professioneel in elkaar en werkt volgens heldere richtlijnen. Voor ons is het een bedrijf met een prima prijs/kwaliteit verhouding en nodigen ze dan ook graag over een paar jaar weer uit!

Particulier Vorden

Mede door de persoonlijke aanpak en advisering zijn wij erg tevreden over Harmsen Vakschilders.Zij voeren jaarlijks voor ons werkzaamheden uit en werken volgens ons LTOP. We hebben in Harmsen Vakschilders een partij gevondenwaar we niet naar om hoeven te kijken en waar we van op aan kunnen. Afspraak is afspraak en kwaliteit is hier ook echt kwaliteit!

Verzorgingstehuis in regio Achterhoek

Harmsen Vakschilders is een professioneel bedrijf met vakmensen die weten waar ze over praten. Het systematisch in stand houden van het vastgoed is voor ons een must en kan dit ook zonder enige twijfel neerleggen bij Harmsen Vakschilders. De prijs is correct, de service is uitmuntend en de kwaliteit is nog nooit een twijfelpunt geweest! Ga zo door! 

Vastgoed beheerder regio Achterhoek

Portfolio

Een greep uit onze projecten.

DSC_5172
DSC_5566
Moodboard
Luiken
Verbods bord
DSC_5545
DSC_5642
zorg 2
DSC_5372

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & aanbiedingen.

Uw e-mailadres

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Facebook