Schilderwerk voor organisaties
en instellingen

Dé schilder voor uw
zorginstelling

Expert in het schilderen
van historische panden

Binnen en buitenschilderwerk
aan uw woning

KIES VOOR KLASSE, KIES VOOR HARMSEN VAKSCHILDERS

Harmsen Vakschilders is een allround schilder en onderhoudsbedrijf in Hengelo Gelderland. Wij combineren een showroom met een uitgebreid assortiment.

Wij richten ons zowel op de zakelijke (zorg, overheid) als particuliere markt. Met een team van ruim 18 enthousiaste medewerkers gaan we iedere uitdaging aan! Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen we een perfect team!

Bij Harmsen Vakschilders draait alles om veelzijdigheid, vakmanschap en klantgerichtheid. We streven ernaar om niet alleen verf aan te brengen, maar om een volledige transformatie en renovatie-ervaring te bieden die voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.

Harmsen Vakschilders

We maken graag kennis met u!

Daarom kiest u voor ons

  • Onze medewerkers voeren iedere dag met veel passie hun werkzaamheden uit

  • U ontvangt van ons een gespecificeerde offerte, waarin we samen met u voor de beste oplossing gaan

  • U kunt in onze showroom terecht voor een goed advies en een lekker kopje koffie!

  • Wij houden voor u een (kleur) geschiedenis bij, zo kunnen wij direct de gewenste kleuren verwerken

  • Binnen ons bedrijf beschikken wij over een eigen breukglas service met eigen glasvoorraad en speciaal glasvervoer

  • Binnen ons team beschikken wij over een onderhoudsman voor het uitvoeren van diverse reparaties en/of deelvervanging

WOONHUIS EN BEDRIJFSPAND

Wij ontzorgen u in het onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand’’ Bij Harmsen Vakschilders krijgt u een goed onderbouwd advies voor uw woonhuis of bedrijfspand. Samen met u wordt er gekeken naar de beste oplossing. Een meerjarenplan en daarmee spreiding van de kosten wordt veel toegepast in de onderhoudssector. Alle bevindingen worden zorgvuldig in kaart gebracht en vertaald naar een offerte voor verantwoord onderhoud. Helder, duidelijk en betrouwbaar.

(HISTORISCH) VASTGOED ONDERHOUD

Harmsen Vakschilders weet dat het vakmanschap van de schilder pas echt tot zijn recht komt bij onderhoudsschilderwerk. Historische en monumentale panden vragen om professionele aandacht en uitvoering door goed opgeleide vakmensen. Een gedegen meerjarenplanning is de basis van goed onderhoud.

ZORG VASTGOED

Er zijn veel ontwikkelingen binnen de zorg en het bijbehorende vastgoed. Het is daarom van belang om het vastgoed goed in kaart te brengen om zo verrassingen te voorkomen. Jaarlijks een budget vaststellen voor het binnen en buiten onderhoud het zo genaamde LTOP (lange termijn onderhoud plan) is hierbij een veel gebruikt instrument. Harmsen Vakschilders organiseert en beheert het!

SCHILDEREN +

Buiten de traditionele schilder werkzaamheden om, verzorgt Harmsen Vakschilders ook diverse andere werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden: Houtrotsanering door een eigen onderhoudsman, bouwkundige reparaties als vervangen van kozijnen, reparatie van zinkwerk, het reinigen of vervangen van dakgoten en voegen. Wij zorgen voor complete ontzorging.

BENIEUWD WAT HET SCHILDEREN
VAN
BIJVOORBEELD UW HUIS KOST?