MAAK KENNIS MET HARMSEN VAKSCHILDERS

Harmsen Vakschilders is een allround schilder en onderhoudsbedrijf in Hengelo Gelderland. Wij combineren een showroom met een uitgebreid assortiment.

Wij richten ons zowel op de zakelijke (zorg, overheid) als particuliere markt. Met een team van ruim 18 enthousiaste medewerkers gaan we iedere uitdaging aan! Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen we een perfect team! Naast het schilderwerk zijn wij ook beschikbaar voor timmerwerk, straatwerk en (eind)schoonmaak. We maken graag kennis met u!

Harmsen Vakschilders

KWALITEITSREGELING

Bij Harmsen Vakschilders kunt u rekenen op restauratiekwaliteit én garantie. Wij zijn in het bezit van de Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde. Door Monumentenwacht zijn we opgenomen in het register Kennis & Kunde voor verschillende onderdelen. Niet alleen kunnen wij het schilderwerk van cultureel erfgoed verbeteren maar zijn wij ook exclusief leverancier van onder andere Fineo glas.

KENNIS & KUNDE

Kennis & Kunde is de kwaliteitsregeling voor het restauratiewerk waarbij wij aan verschillende kwaliteitseisen moeten voldoen. Doordat onze vakmannen telkens diverse opleidingen en trainingen volgen, kunnen wij deze kwaliteiten leveren. Op deze manier hebben wij aangetoond dat onze vakschilders kennis en kunde hebben van het onderhouden van monumentaal erfgoed.

KWALITEIT, VEILIGHEID EN TALENT

Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en talent. Harmsen Vakschilders beschikt onder andere over de volgende certificaten, lidmaatschappen en keurmerken.