KIES VOOR KLASSE, KIES VOOR HARMSEN VAKSCHILDERS

Vakkundig spuitwerk

Een veelvoud aan oppervlakken, waaronder deuren, luiken, kozijnen, wanden, ramen en radiatoren, lenen zich uitstekend voor een vakkundige spuitbehandeling. Bij ons krijgen deze elementen vaak een nieuwe uitstraling dankzij ons eigen spuitcabinefaciliteit. In deze optimaal geconditioneerde ruimte ondergaan de onderdelen een transformatie met een synthetische of watergedragen verf in de kleur van uw voorkeur. Onze bekwame ambachtslieden nemen zowel gestandaardiseerde opdrachten voor nieuwbouw als renovatieprojecten met zorg ter hand.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om deze verfraaiingsprocessen ter plaatse uit te voeren. De verf wordt zelfs tot wel 50 graden verwarmd, wat resulteert in een voortreffelijk eindresultaat. Dit benadert in vele gevallen de hoogste kwaliteit en gaat hand in hand met financieel voordeel.

Daarom kiest u voor ons

  • Onze medewerkers voeren iedere dag met veel passie hun werkzaamheden uit

  • U ontvangt van ons een gespecificeerde offerte, waarin we samen met u voor de beste oplossing gaan

  • U kunt in onze showroom terecht voor een goed advies en een lekker kopje koffie!

  • Wij houden voor u een (kleur) geschiedenis bij, zo kunnen wij direct de gewenste kleuren verwerken

  • Binnen ons bedrijf beschikken wij over een eigen breukglas service met eigen glasvoorraad en speciaal glasvervoer

  • Binnen ons team beschikken wij over een onderhoudsman voor het uitvoeren van diverse reparaties en/of deelvervanging

GEAVANCEERDE SPUITTECHNIEK

Of het nu in onze eigen geavanceerde spuitcabine is of op locatie, ons toegewijde team staat paraat om oppervlakken nieuw leven in te blazen met een nauwkeurigheid die vakmanschap ademt. Met oog voor detail en een grondige kennis van materialen en technieken, zorgen we ervoor dat elk project, of het nu om routineus werk voor de nieuwbouw gaat of om de verfijning van een renovatie, met de grootste zorg wordt aangepakt.

Bij ons draait alles om het samensmelten van precisie en efficiëntie. Met aandacht voor zowel de kwaliteit als de kostenbesparing, gaan we verder dan enkel het aanbrengen van verf – we creëren duurzame en verbluffende resultaten die de esthetiek en levensduur van uw oppervlakken verbeteren.

KWALITEITSREGELING

Bij Harmsen Vakschilders kunt u rekenen op restauratiekwaliteit én garantie. Wij zijn in het bezit van de Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde. Door Monumentenwacht zijn we opgenomen in het register Kennis & Kunde voor verschillende onderdelen. Niet alleen kunnen wij het schilderwerk van cultureel erfgoed verbeteren maar zijn wij ook exclusief leverancier van onder andere Fineo glas.

KENNIS & KUNDE

Kennis & Kunde is de kwaliteitsregeling voor het restauratiewerk waarbij wij aan verschillende kwaliteitseisen moeten voldoen. Doordat onze vakmannen telkens diverse opleidingen en trainingen volgen, kunnen wij deze kwaliteiten leveren. Op deze manier hebben wij aangetoond dat onze vakschilders kennis en kunde hebben van het onderhouden van monumentaal erfgoed.

KWALITEIT, VEILIGHEID EN TALENT

Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en talent. Harmsen Vakschilders beschikt onder andere over de volgende certificaten, lidmaatschappen en keurmerken.

0
Vakspecialisten in dienst
0
Al reeds 50 jaar actief
0
Afgeronde projecten