MVO

MVO Staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties, met respect voor de sociale kant, binnen de ecologische randvoorwaarden.
Het team van Harmsen Vakschilders draagt graag haar steentje bij aan een betere maatschappij, hier onder volgen een aantal projecten waar wij op dit moment actief mee bezig zijn.

Project ”De uitdaging Bronckhorst”:
In de gemeente Bronckhorst zijn er veel stichtingen, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties die veel steun kunnen gebruiken.
Project De uitdaging staat op voor deze groepen en gaat met een geselecteerde club mensen (Jonge honden en oude rotten uit het bedrijfsleven)
actief met vraagstukken en probleemstellingen aan de gang waar deze verenigingen tegen aan lopen.
Een medewerker van Harmsen Vakschilders en Deco Home Harmsen gaat hier als jonge hond zijn bijdrage aan leveren

Ondersteun de jeugd in hun beroepskeuze:
Meestal 1 maal per jaar komen er een aantal klassen van basisscholen uit de omgeving over de vloer bij Harmsen Vakschilders om
te bekijken wat het schildersvak allemaal inhoud. Dit resulteert in een leerzame dag, zowel voor de jeugd als voor het bedrijf.

Ondersteuning in de vorm van sponsoring:
Harmsen Vakschilders stelt al vele jaren een bepaald bedrag beschikbaar aan stichtingen als voetbalclubs, evenementen etc.
om de leefbaarheid binnen de gemeente Bronckhorst optimaal te maken en te houden.

Kermiswagens gemeente Bronckhorst: 
Veel kermiswagens zijn sinds vele jaren voorzien van verf afkomstig uit ons voorraadmagazijn. Verf dat niet meer gebruikt kan
worden in ons bedrijf wordt veel al geschonken aan vrijwilligers van optocht wagens. 1 keer per jaar nodigen we alle geinteresseerden uit
en kan iedereen onder het genot van een kopje koffie meenemen wat van pas komt.
Hiervoor wordt een vrije gift gevraagd die door Harmsen Vakschilders wordt verdubbeld, dit komt ten goede aan een goed doel.

 

Vraag nu online een offerte aan!

Klanten over ons

Wat onze klanten u graag vertellen.

Harmsen Vakschilders heeft voor ons woonhuis een meerjarenplan gemaakt. Dit bespaard ons behoorlijk in de kosten, doordat het op bepaalde tijden goed onderhouden wordt door vakmensen. Je merkt amper dat de schilders er zijn en toch staat ons woonhuis voor een geringe prijs er ieder jaar weer stralend bij. Wat ons betreft houden we dit nog jaren vol!

Particulier Zelhem

Goede (prijs) afspraken vooraf en een super kleuradvies heeft ons laten kennis maken met Harmsen Vakschilders. Het bedrijf zit professioneel in elkaar en werkt volgens heldere richtlijnen. Voor ons is het een bedrijf met een prima prijs/kwaliteit verhouding en nodigen ze dan ook graag over een paar jaar weer uit!

Particulier Vorden

Mede door de persoonlijke aanpak en advisering zijn wij erg tevreden over Harmsen Vakschilders.Zij voeren jaarlijks voor ons werkzaamheden uit en werken volgens ons LTOP. We hebben in Harmsen Vakschilders een partij gevondenwaar we niet naar om hoeven te kijken en waar we van op aan kunnen. Afspraak is afspraak en kwaliteit is hier ook echt kwaliteit!

Verzorgingstehuis in regio Achterhoek

Harmsen Vakschilders is een professioneel bedrijf met vakmensen die weten waar ze over praten. Het systematisch in stand houden van het vastgoed is voor ons een must en kan dit ook zonder enige twijfel neerleggen bij Harmsen Vakschilders. De prijs is correct, de service is uitmuntend en de kwaliteit is nog nooit een twijfelpunt geweest! Ga zo door! 

Vastgoed beheerder regio Achterhoek

Portfolio

Een greep uit onze projecten.

DSC_5172
DSC_5566
Moodboard
Luiken
Verbods bord
DSC_5545
DSC_5642
zorg 2
DSC_5372

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & aanbiedingen.

Uw e-mailadres

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Facebook