Vacature: allround schilder

Ons bedrijf bestaat ruim 30 jaar en is nagenoeg geheel gericht op onderhoudswerk in de regio. We werken met een enthousiast team vakmensen die al vele jaren bij ons werkzaam zijn en waarbij collegialiteit en klantgerichtheid belangrijk is. Ons werk omvat naast onderhoudsschilderwerk ook behang-, glas en spuitwerk. Ons team is sterk groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een allround schilder.

Harmsen Vakschilders is een allround schilder en onderhoudsbedrijf in Hengelo Gelderland. Wij combineren een showroom met een uitgebreid assortiment.

Wij richten ons zowel op de zakelijke (zorg, overheid) als particuliere markt. Met een team van ruim 18 enthousiaste medewerkers gaan we iedere uitdaging aan! Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit en samen vormen we een perfect team!

We maken graag kennis met u!

Harmsen Vakschilders

Daarom kies je voor ons

  • Fulltime functie

  • Werken in de buurt, geen lange reistijden

  • Leuk team, geen nummer maar echt een collega

  • Monumentaal, particulier, zorg & zakelijk

  • Minimaal 3 x per jaar gezellig samen zijn

  • Uitgebreide opleiding & cursus mogelijkheden + werken met de nieuwste materialen en machines

Is deze vacature jou op het lijf geschreven?

KWALITEIT, VEILIGHEID EN TALENT

Bij Harmsen Vakschilders kunt u rekenen op restauratiekwaliteit én garantie. Wij zijn in het bezit van de Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde. Door Monumentenwacht zijn we opgenomen in het register Kennis & Kunde voor verschillende onderdelen. Niet alleen kunnen wij het schilderwerk van cultureel erfgoed verbeteren maar zijn wij ook exclusief leverancier van onder andere Fineo glas.

Wij investeren in kwaliteit, veiligheid en talent. Harmsen Vakschilders beschikt onder andere over de volgende certificaten, lidmaatschappen en keurmerken.